Zakelijk

  Studentenvereniging A.S.V. Taste is met 550 leden de grootste en meest ondernemende studentenvereniging van Enschede. Gedurende het jaar zijn er tal van activiteiten in en rondom onze Sociëteit Antigoon, gevestigd aan de Oude Markt in de binnenstad van Enschede.

  Een samenwerking met Taste biedt uw bedrijf de mogelijkheden om doelgericht de volgende groepen te bereiken:

  - Leden van Taste
  - Enschedese studenten
  - Aankomende studenten
  - Oud Taste leden

  Er zijn verschillende manieren om deze groepen te bereiken. Zo biedt Taste uw bedrijf advertentiemogelijkheden op de website, in de ledenmail, op de Sociëteit en in de jaarlijkse almanak. Verder verschijnt vier keer per jaar het studentenblad ‘de Smaakmaker’, die wordt verspreid onder onze leden. Deze en meer opties worden verder uiteengezet op de pagina "Samenwerkingsmogelijkheden".

  Daarnaast organiseert Taste gedurende het jaar meerdere evenementen om bedrijven in contact te brengen met ambiteuze studenten uit Enschede. Onder de leden van A.S.V. Taste studeert 90% aan de Universiteit Twente, de overige 10% studeert aan de Saxion Hogeschool Enschede.

  Mocht u geïnteresseerd zijn, voorzien we u graag van meer informatie en verzoeken wij u dan ook contact op te nemen met onze coördinator extern, via extern@asvtaste.nl.