A.S.V. TASTE Agenda

  Maart 2017

  Woensdag 01 Maart
  21:00 - 23:59
  Panta Rhei Bubbelfest

  Woensdagavond is het alweer zover: tijd om je rokkostuum of je mooiste cocktailjurk weer eens aan te trekken voor het Panta Rhei Bubbelfest! Om 20.45 zullen de deuren open gaan en vanaf 21.00 zal er live muziek aanwezig zijn. Tevens is het mogelijk om te genieten van de beste Normandische oesters en zal er gezorgd worden voor passend vermaak. Het is helaas niet mogelijk om nog machtigingen aan de deur te tekenen.

  Donderdag 02 Maart
  20:00 - 22:00
  Kroegdebat

  Na de verkiezingen in de Verenigde Staten is het binnenkort aan ons! Op woensdag 15 maart zijn de landelijke Tweede Kamerverkiezingen verkiezingen. Maar waarop moet je nou stemmen? Om je te helpen bij deze keuze organiseert A.S.V. Taste op donderdag 2 maart een verkiezingsdebat op sociëteit Antigoon. VVD, CDA, D66, PvdA en GroenLinks zullen met elkaar in debat gaan om jouw stem binnen te halen!

  Woensdag 08 Maart
  21:00 - 23:59
  Eerstejaarsfeest

  Woensdagavond zal helemaal in het teken staan van de eerstejaars. Vanuit al onze bevriende verenigingen (Ovum Novum, SSRE en NoNoMes) zullen er bussen afreizen naar het verre oosten om hier een geweldig feestje neer te zetten. Aangezien deze avond speciaal georganiseerd is voor en door eerstejaars, zijn enkel de eerstejaars welkom op deze besloten avond.

  Dinsdag 14 Maart
  21:00 - 23:59
  KB Interesseborrel

  Heb je interesse om je een heel jaar in te zetten voor de vereniging én stichting? En wil je dit doen in de vorm van een bestuursjaar? Dan is dit je kans om meer informatie te verkrijgen. Op deze borrel zal er informatie gegeven worden over de selectieprocedure, de inwerkperiode en je kan een praatje maken met de bestuurder die de functie bekleedt die jou interesseert. Komen dus!

  Woensdag 15 Maart
  16:00 - 18:00
  Woensdagmiddagborrel

  Woensdag is het zo ver, dan kunnen wij met zijn alle massaal naar de stembus. Om alvast in de stemming te komen drukken wij ook onze stem-pel op deze dag. Kom dus lekker een biertje doen nadat je gestemd hebt, dat breekt zo lekker de week!

  Donderdag 16 Maart
  21:00 - 23:59
  Bastet lustrumfeest

  Everybody big and small,
  You are invited to attend the greatest soROARity party of them all! Dames dispuut Bastet viert dit jaar haar 5e lustrum, hoog tijd om een adembenemend feest neer te zetten om dit samen met jullie te vieren! Wij durven onze handen in het vuur te steken dat deze party zeker de circus boeken in zal gaan. Dus trek je stoute clown schoenen aan, zet een ander lekker voor aap en durf jij jezelf in het hol van de leeuw te wagen? Kom dan donderdag 16 maart met ons de beest uithangen!