A.S.V. Business Tour

    Gebundelde krachten, daar draait de A.S.V. Business Tour om. Jaarlijks organiseren de zusterverenigingen a.s.v. SSRE uit Eindhoven en A.S.V. Taste gezamenlijk dit evenement. Beide verenigingen zijn qua structuur, ledenaantal en studieachtergrond erg vergelijkbaar en daarom worden hun krachten gebundeld in dit evenement.

    Afgelopen jaar vond de A.S.V. Business Tour op vrijdag 12 mei plaats, twaalf studenten van SSRE en twaalf studenten van Taste zijn twee dagen op bezoek geweest bij verscheidene bedrijven waarbij ieder bedrijf de kans kreeg zich te presenteren gedurende 2.5 uur, de invulling voor deze tijd is geheel naar wens van het bedrijf.

    Er is plaats voor vier bedrijven welke verdeeld over twee dagen worden bezocht. Alle deelnemende studenten dienen hun cv in te leveren, welke worden voorgelegd aan de deelnemende bedrijven en hier zal de selectie uit voortvloeien. Na de workshop is er ruimte voor een informele lunch / diner / borrel, al naar gelang de wens van het bedrijf. Dit jaar zal de A.S.V. Business Tour plaatsvinden op donderdag 17 mei en vrijdag 18 mei.