Cultureel damesdispuut Mnemosyne

   

   

  Dames, Mnemosyne! 

  Een uitspraak die, sinds 28 maart 1996, niet meer weg te denken is bij A.S.V. Taste. Sinds de oprichting hebben de leden hard gewerkt om Mnemosyne een plekje te geven binnen Enschede, en hoe! Mnemosyne telt inmiddels 91 leden en in 2016 komt ons 4e Lustrum er alweer aan!

   

  Maar wie is Mnemosyne nog meer, naast het leukste dispuut van Enschede? Mnemosyne is de Griekse godin van de herinnering. Bij de dames van Mnemosyne staat de herinnering centraal. Samen hebben we een oog op de toekomst, blijven we genieten van het studentenleven en van elkaar. Zo creëren wij herinneringen waar je ruim na je studententijd nog op kan proosten!

   

  Wat Mnemosyne tot het leukste dispuut van Enschede maakt? Nou, dat zijn een aantal eigenschappen, namelijk: onze eigenzinnigheid, het feit dat we vrouwen met ballen zijn, we niet vies zijn van (heel veel) bier, we weten hoe we een feestje moeten bouwen, we veel activiteiten ondernemen met elkaar, en dat vriendschap, eerlijkheid en vertrouwen altijd centraal zullen staan in ons dispuut. Dat door deze eigenschappen vriendschappen worden opgebouwd die niet door tijd zijn te breken, is mede terug te zien in onze actieve oude-lullen vereniging In Den Oude Mossel (IDOM), maar ook bij de actieve leden die niet alleen tijdens kroegavonden bij elkaar komen!

   

  Samen streven we ernaar om het maximale uit onze studententijd te halen.

  Dames, Mnemosyne!

   

  Het huidig bestuur van Mnemosyne bestaat uit:


  Voorzitter: Ellen Borger
  Secretaris: Anastasia Cvetkovski
  Penningmeester: Marlies Bergkamp