H64a


  Het meest onbekende doch meest beruchte Tastehuis.

  Taalkundig gezien is hier sprake van een contradictie, maar in de loop van het verhaal zal het u allen duidelijk worden dat dit geenszins het geval is. 

  Na deze korte voorstelling van de bewoners zullen we nu verder gaan met de uiteenzetting van het betoog aangaande de bovenstaande stelling. H64a is waarschijnlijk het meest onbekende Tastehuis aangezien de naam van ons prachtige pand de neiging heeft te fluctueren met het verstrijken van de seizoenen. Dit is dan ook de reden waarom enkel en alleen bevoorrechte personen ons geliefde huis weten te traceren. H64a a.k.a. Patio 64a a.k.a. 64a a.k.a. Residentie Resistentie a.k.a. Huize in the House a.k.a. De Papenbunker a.k.a. Het Sjaarspaleis is in feite trots op deze traditie die naar onze mening compleet in de (zogenaamde) Tastecultuur past. Dit behoeft geen verdere uitleg. De keerzijde van de medaille is wel dat wij dientengevolge te weinig gewaardeerd worden gelet onze reputatie, maar ja wat de knor niet kent dat vreet ie niet. Tot zover de argumentatie betreffende de term onbekend. 

  Dan is nu de tijd aangebroken om ons te richten op de term berucht. U zult wel denken "Hoe kan H64a nou berucht zijn als ik er nooit van heb gehoord?"

  Hieruit blijkt maar weer eens dat menigeen van u niet verder kijkt dan dat uw penisje lang c.q. bustehouder diep is. U heeft allen wel eens gehoord, via de ongetwijfeld u bekende kanalen, over onze huisdieren die hun geboortegrond vinden in het o zo comfortabele tapijt en zich daar ontwikkelen tot pop om later de wondere wereld van huiskamers te ontdekken. Ook de befaamde hygiëne in de keuken is vaak onderwerp van gesprek geweest van mensen die het hebben aangedurfd een maaltijd bij ons te nuttigen (deze hygiëne is trouwens te vinden in al onze drie keukens, wasgelegenheden en toiletten). Op dit moment moet er zeker een licht bij u gaan branden (Al is het maar een kerstlampje want bent u tot meer in staat?), zo niet dan raad ik u aan om nog eens de zware kennismakingstijd van onze geliefde vereniging te doorlopen. Als er bij u wèl een lichtje aan het branden is zullen de volgende huistermen het kerstlampje in u doen evolueren tot een bouwlamp. Naborrels, barbecuen in de dakgoot, slagwapens, steekwapens en de IJzeren Trap des Doods. 

  U beseft nu dat de stelling zeker geen contradictie genoemd mag worden. Bent u van mening dat het wel degelijk een contradictie is, dan nodigen wij uit om bij ons een maaltijd te nuttigen om vervolgens in quarantaine genomen te worden, nadat in het ziekenhuis is gebleken dat u onbekende bacteriën in en op uw lichaam draagt, waarin u tot het eind der dagen zal blijven als interessant wetenschappelijk object (dit zal waarschijnlijk uw enige positieve inbreng in de academische wereld zijn).

  Maar voor de mensen die het wèl begrepen hebben: hulde, en kom gerust eens binnen om een biertje naar binnen te gieten. 

  Sans chance.