Lid worden

  Welkom bij de mooiste, grootste en meest ondernemende studentenvereniging van Enschede! Wat mooi dat je overweegt om dit jaar lid te worden bij Taste! Bekijk de website om meer te weten te komen over Taste; het combineren van studie en studententijd, huizen, evenementen en de geschiedenis van Taste.

  Wil jij alvast een keer langskomen om kennis te maken met onze vereniging? Kijk dan hieronder!

  Kamerzoekdag
  Wil jij alvast kennis maken met de gezelligheid die onze vereniging en Enschede biedt? Elk jaar wordt er een kamerzoekdag georganiseerd. Hier hebben scholieren de mogelijkheid om tijdens één middag langs meerdere studentenhuizen te gaan om de speurtocht naar een kamer voort te zetten. 's Avonds zal er gegeten worden bij een studentenvereniging en is er aansluitend ook een borrel. Kijk op www.pkvvfact.nl voor meer informatie en zet de datum alvast in je agenda!


  Kick-In 2018
  Op  woensdag 22 augustus 2018 start de algemene introductieweek voor alle aankomende eerstejaars studenten van Enschede, de Kick-In 2018. Natuurlijk zullen ook de deuren van A.S.V. Taste de hele week geopend zijn voor alle studenten die graag eens een kijkje bij onze vereniging willen komen nemen. A.S.V. Taste organiseert gedurende de Kick-In vele gave feesten en mooie activiteiten. We zijn zeker niet te missen tijdens de Kick-In! Kom gerust langs om vragen te stellen en met ons een mooie week te beleven. Op de website www.studentworden.nl kun je alle feesten en activiteiten  vinden die A.S.V. Taste organiseert gedurende de Kick-in! Daarnaast staat hier ook meer informatie over hoe het is om student te worden. 

  Tijdens de Kick-In hanteert de Universiteit Twente een doegroepen systeem. Tijdens de eerste dag van de Kick-In kiezen eerstejaars een doegroep waarmee ze het hele programma van de Kick-In zullen doorlopen. A.S.V. Taste heeft bijna bij iedere studie een doegroep. Wil jij het maximale uit je Kick-In en je studententijd halen? Kies dan voor een doegroep bij A.S.V. Taste! Meer informatie over Taste doegroepen kun je vinden op www.studentworden.nl.

  Om nog beter kennis te maken met de gezelligheid die onze vereniging biedt kan je logeren op een van onze Taste huizen in de Kick-In en eventueel, wanneer je hebt besloten om lid te worden van A.S.V. Taste, in de Introductietijd. Heb je hier interesse in? Mail dan naar secretaris@asvtaste.nl!