Samenwerkingsmogelijkheden

  A.S.V Taste stelt een persoonlijke benadering van iedere samenwerking voorop. Hierdoor zal iedere samenwerking met een externe partij een unieke en op maat gemaakte invulling hebben conform aan de situatie. Echter zijn er ook een aantal standaard opties die door externe partijen gebruikt kunnen worden. Deze standaard opties zullen hieronder worden opgesomd en uitgelegd.

  - Banner op de website www.asvtaste.nl In onze nieuwe website zit een uitgebreid systeem waar leden veelvuldig gebruik van zullen maken. Denk hierbij aan een nieuwsfeed, fotodatabase, inschrijflijsten voor activiteiten en een intern mailsysteem. Het verwachtte aantal bezoeken per jaar schatten we hierdoor op 30.000. De mogelijkheden hier bestaan uit een artikel of advertentie op de partnerpagina, of uit een vaste banner onder aan iedere pagina.

  - Banner of artikel op partnerpagina Deze pagina bevindt zich op onze website www.asvtaste.nl

  - Direct mailing Het is voor bedrijven mogelijk om via een directe mailing naar onze leden een boodschap over te brengen, deze mailing zal naar al onze leden worden verstuurd.  

  - Bestuursmail Het is voor bedrijven mogelijk om een artikel of advertentie te plaatsen in de wekelijkse bestuursmail. Deze mail gaat uit naar al onze 500 leden.

  - Advertentie Smaakmaker De smaakmaker is het verenigingsblad dat minimaal 3 maal per jaar wordt uitgebracht. Ieder lid van de vereniging ontvangt een dergelijk blad en de praktijk wijst uit dat mensen zeer geïnteresseerd zijn in dit blad en het grondig doorlezen.

  Naast deze standaard producten wordt bij elke samenwerking ook gekeken naar unieke mogelijkheden die per situatie passen en uniek zijn. Ook zijn er altijd mogelijkheden om een samenwerking aan te gaan met betrekking specifieke evenementen gedurende het jaar. Voor meer informatie kunt u een mail sturen naar extern@asvtaste.nl, er zal dan zo snel mogelijk contact met u worden opgenomen om de mogelijkheden door te spreken.