Zakelijk

  Studentenvereniging A.S.V. Taste is de grootste en meest ondernemende studentenvereniging van Enschede. Taste kent meer dan 500 actieve leden en een steeds groter groeiende oud leden vereniging, genaamd La Belle Epoque. Gedurende het jaar zijn er tal van activiteiten in en rondom onze Sociëteit Antigoon, gevestigd aan de Oude Markt in de binnenstad van Enschede.

  Een samenwerking met Taste biedt uw bedrijf de mogelijkheden om doelgericht de volgende groepen te bereiken:

  - Leden van Taste
  - Enschedese studenten
  - Aankomende studenten
  - Oud Taste leden

  Deze groepen kunnen op verschillende manieren worden bereikt. Zo biedt Taste uw bedrijf advertentiemogelijkheden op de website, in de ledenmail, op de Sociëteit en in de jaarlijkse almanak. Verder verschijnt vier keer per jaar het studentenblad ‘de Smaakmaker’ en vier keer per jaar de NaSmaak, een magazine voor alle oud-leden. Deze mogelijkheden worden op de pagina Samenwerkingsmogelijkheden verder uiteen gezet.

  Daarnaast organiseert Taste gedurende het jaar meerdere evenementen om bedrijven in contact te brengen met ambiteuze studenten uit Enschede. 90% van de leden van A.S.V. Taste studeren aan de Universiteit Twente waar zij overwegend technische studies beoefenen, de overige 10% studeert aan de Saxion Hogeschool Enschede.

  Mocht u geïnteresseerd zijn, voorzien we u graag van meer informatie en verzoeken wij u dan ook contact op te nemen met onze coördinator extern , via extern@asvtaste.nl.